„Chleb z Tajemnicą: Magia i Historia w Domu Chleba w Rakszawie”
Czego możesz się spodziewać ?
- Chleby rzemieślnicze – w tym tradycyjny chleb wiejski, pszenno-żytny, pełnoziarnisty, a także chleb na zakwasie, który zachwyca niepowtarzalnym smakiem i aromatem.
- Chleby regionalne – pieczone według lokalnych przepisów, często wzbogacone o składniki charakterystyczne dla Podkarpacia, takie jak miód, orzechy czy nasiona.
- Bagietki i bułki – klasyczne wypieki, idealne na codzienne śniadania lub jako dodatek do posiłków.
- Pierożki i paszteciki – różnorodne, wypełnione smakowitymi farszami, stanowiące doskonałą przekąskę.
- Ciasta i słodkie wypieki – tradycyjne ciasta, drożdżówki, pączki oraz inne słodkości, które kuszą swoim smakiem i wyglądem.
Obejrzyj film