Restauracja PERGOLA

przyjazd

24
wrz
2017

wyjazd

25
wrz
2017

Tradycyjne smaki
w nowoczesnym wydaniu

Przesłanie Szefa Kuchni oraz Restauracji Pergola jest bardzo proste. Ma być to magiczne miejsce na mapie historycznego Łańcuta, w którym każdy z Państwa odnajdzie, to co w świecie kulinarnych przeżyć jest najważniejsze: dania wykonane tylko i wyłącznie ze świeżych składników, oparte o receptury regionu Karpat oraz kuchni świata.

Obsługa pełna uśmiechu i pogody ducha pomoże w wyborze dań.

Jaka jest Pergola? Jest miejscem pełnym światła dziennego z jasnymi kolorami i obrazami, we wnętrzu pełno świeżych, sezonowych kwiatów, bar pełen doskonałych alkoholi, win, napojów i soków wyciskanych ze świeżych owoców.

Karta Menu

Odkryj bogactwo tradycyjnych dań kuchni polskiej i międzynarodowej w nowoczesnych aranżacjach.

Sezonowe specjalności

Grillowane szparagi | veloute truflowe |  jajko sous vide

Kasper Czop Szef Kuchni

"W nowej, WIOSENNEJ karcie odnajdziemy wiele oczekiwanych cały rok produktów, takich jak szparagi, truskawki czy nowalijki. 

Inspirując się zapachami i kolorami wiosny, potrawy zostały skomponowane tak, aby zadowalały nawet najbardziej wyszukane smaki, pobudzały zmysły oraz cieszyły oczy naszych Gości"

WIOSNA

Chłodnik z ogórka  | wędzony halibut | chrzan | piklowana cebula | rzodkiewka

 

Pielemienie z jagnięciną | masło tymiankowe | kurki

 

 Comber z jelenia | ziemniaki fondant | groszek cukrowy | puree z marchwii | sos piwno - miodowy

 

Goście Restauracji

"Jedno z nielicznych miejsc na podkarpaciu, gdzie ważna jest jakość a nie ilość...

Serwis na najwyższym poziomie

Miejsce do nauki gastronomii dla innych restauratorów"

 

Karta Napoje & Alkohole

W barze zlokalizowanym przy restauracji serwujemy fantazyjne koktajle i drinki oraz wino z całego świata.

Cudotwórca

(...) Słowa uznania dla szefa kuchni – cudotwórcy: tak pysznego jedzenia wcześniej nie miałem okazji spróbować – i nie jest to tylko moja opinia. Wszystkie dania były fantastycznie przygotowane (...)

Krzysiek K. Facebook
newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij